top of page

Sun, Oct 15

|

Mahé Yoga Studio

REIKI 1 CURSUS (IN HET NEDERLANDS)

"Reiki is een zeer krachtige, Japanse heelkunst. Het is een universele energie die altijd in overvloed aanwezig is en die door handoplegging doorgegeven kan worden." Reiki is een eenvoudige en veilige genezings techniek om de balans tussen lichaam, verstand en geest te herstellen.

Registration is closed
See other events
REIKI 1 CURSUS (IN HET NEDERLANDS)
REIKI 1 CURSUS (IN HET NEDERLANDS)

Time & Location

Oct 15, 2023, 10:00 AM – 4:00 PM GMT+2

Mahé Yoga Studio, Newtonstraat 69, 2723 RL Zoetermeer, Netherlands

About the event

Hoe werkt Reiki?

Reiki betekent Universele Levensenergie die tijdens de behandeling door het lichaam stroomt. Door middel van handoplegging op delen van je lichaam stroomt de universele energie naar punten die uit balans zijn. Heb je veel lichamelijke pijnen of ben je gespannen, dan zal daar de energie naar toe gaan, daar waar dat het meest nodig zal zijn. Reiki vult het tekort aan en is helend. Reiki is een overdracht van energie.

Het helpt je te ontspannen, verlicht pijn en geeft je rust. Daarnaast bevordert Reiki zelfbewustzijn en transformatie. Kortom, het versnelt het genezings- en bewustzijnsontwikkeling proces op alle niveaus.

Reiki wordt wel vertaald als universele energie. Letterlijk vertaald uit het Japans betekent het 'kracht van de zon'. De naam luidt officieel ‘Usui Shiku Ryoh’, of in het Nederlands ‘De Usui reiki methode’.

Share this event

bottom of page